Gözden kaçırmayın

İçeriği Görüntüle
Festivalinde ünlü sanatçılar Manuş Baba, Lara ve Erkal Soner (inci taneleri) Bolvadin Akcan Parkı’nda sahne alacak. 6 gün sürecek olan etkinlikte ayrıca yerel sanatçıların performansları, çeşitli yarışmalar ve kültürel faaliyetler de yer alacak. Geçen yıl olduğu gibi yöresel ürünlerin yer aldığı satış tezgahlarında çeşitli ürünler satılacak. Lunapark kurularak çocuklar için eğlenceler ve etkinlikler düzenlenecek.
Bu yıl festivalin temmuz ayının sonuna alınmasının temel nedeni ise, yurtdışından gelen gurbetçilerin festivale daha fazla katılım sağlaması olarak açıklandı. Bolvadin Belediyesi, bu değişikliğin hem kültürel birlikteliği hem de şehir ekonomisini olumlu yönde etkilemesini bekliyor.
Festivalle ilgili detaylı programın önümüzdeki günlerde Bolvadin Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.