
Ordu’nun Akkuş ilçesinde yapımı tamamlanan Argan Yayla Göleti, hem tarıma katkı sağlıyor hem de turizm açısından dikkat çekiyor. Doğal güzelliğiyle kısa sürede bölge halkının ilgisini çeken gölet, yüksek kesimlerdeki yeşil doğayla birleşince kartpostallık görüntüler oluşturuyor.
Özellikle hafta sonları Akkuş ve çevre ilçelerden gelen ziyaretçiler, gölet çevresinde vakit geçirerek doğanın tadını çıkarıyor. Sessizliği, temiz havası ve serin suyu ile dikkat çeken gölet, fotoğraf tutkunları ve doğaseverler için yeni bir uğrak noktası haline geldi.
Vatandaşlar, Argan Yayla Göleti’nin hem bölgenin turizm potansiyelini artırdığını hem de doğaya ayrı bir güzellik kattığını belirterek, bu tür yatırımların kırsal kalkınmaya da katkı sağladığını ifade etti.
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




