• İmsak 06:48
  • Güneş 08:20
  • Öğle 13:09
  • İkindi 15:28
  • Akşam 17:48
  • Yatsı 19:15
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Altında rekor serisi sürecek mi?

Altında rekor serisi sürecek mi?

featured
0
Paylaş

Altın fiyatları, yeni haftaya zirveye yakın başladı. Ons altın, haftanın ilk işlem gününde pozitif işlem gördü.

Güne 2 bin 935 dolar civarında başlayan , sabah saatlerinde 2 bin 944 dolara kadar yükseldi.

Ons altın, yıl başından itibaren yüzde 12 artış gösterdi. İç piyasada ise son 50 günde yüzde 15 arttı.

Altındaki yükselişte, güçlü güvenli liman talebi etkili oldu. ABD Başkanı Donald Trump’ın küresel ticaret gerilimlerini tırmandırabilecek gümrük vergisi planlarına ilişkin endişeler değerli metale destek verdi.

Gram altın, haftaya 3 bin 446 lira civarında başladı. Çeyrek altın ise 5 bin 664 liradan el değiştirdi.

Geçen hafta ABD’den gelen veriler, ülkede iş faaliyetlerinin yavaşladığını ve tüketici güveninin azaldığını ortaya koydu.

Bu hafta yatırımcılar, Amerikan Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları endeksini (PCE) takip edecek. Kritik veri cuma günü açıklanacak ve Fed’in para politikasına ilişkin ipucu verecek.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.