• İmsak 06:46
  • Güneş 08:19
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:13
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Bartın-Amasra karayolunda kar yağışı başladı

Bartın-Amasra karayolunda kar yağışı başladı

featured
0
Paylaş

Meteorolojinin kar yağışı uyarısı yaptığı iller arasında bulunan Bartın’da yüksek kesimlerden sonra şehir merkezinde de beklenen kar yağışı başladı.

<!–

Gözden kaçırmayın

–> Madenci Anı Mekanı projesinin 2. Etap çalışmalarına başlanacak Madenci Anı Mekanı projesinin 2. Etap çalışmalarına başlanacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodla kar yağışı uyarısı yaptığı iller arasında yer alan Bartın’ın yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili olurken, gece saatlerinden itibaren ise şehir merkezine kar yağışı düşmeye başladı. Bartın Amasra karayolu Ahatlar mevkisinde yol kenarları beyaz örtüyle kaplandı. Karayolunun bazı bölgelerinde lapa lapa kar yağarken, bazı kısımlarında ise sulu kar yağdığı görüldü. Trafiğe açık olan yolda polis ekipleri devriye atarken karayolları ise kar küreme ve tuzlama çalışmaları için hazır bekletiliyor.

Bölgedeki kar yağışı aralıklarla devam ediyor

Kaynak: iha


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.