• İmsak 06:47
  • Güneş 08:19
  • Öğle 13:08
  • İkindi 15:26
  • Akşam 17:47
  • Yatsı 19:13
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. BAŞKAN ÖZLÜ: ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

BAŞKAN ÖZLÜ: ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

featured
0
Paylaş

Düzce’de çocuk ve gençlere bilimi sevdirmek ve geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek amacıyla Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından şehre kazandırılan Düzce Bilim Merkezi, TÜBİTAK tarafından açılan 4003-A Büyük Ölçekli Bilim Merkezlerinin Sürdürülebilirliği ve Kapasitesi Artışı çağrısı kapsamında 30 milyon TL hibe almaya hak kazandı. Bu hibe ile Bilim Merkezi’ni geliştirmeye ve büyütmeye devam edeceklerini belirten Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha nitelikli hizmet sunacak bir altyapı kuruyoruz” dedi.

Düzce Bilim Merkezi (3)

<!–

Gözden kaçırmayın

–> DÜZCE’NİN DEV FİRMASI SAVUNMA SANAYİNE KATKI SAĞLAYACAK DÜZCE’NİN DEV FİRMASI SAVUNMA SANAYİNE KATKI SAĞLAYACAK

PLANETARYUM, KÜTÜPHANE VE POPÜLER BİLİM KİTAPLIĞI

53 farklı deney düzeneğinin bulunduğu interaktif sergi ile her biri ayrı konseptte hazırlanan Temel Bilimler, Uzay ve Havacılık, Robotik ve Kodlama, Tasarım, Matematik ve Keşif Atölyelerinin bulunduğu Düzce Bilim Merkezi, yeni proje sayesinde daha fazla atölye malzemesi, donanım, mobil düzenekler, planetaryum, kütüphane ve popüler bilim kitaplığı gibi birçok yeni hizmete kavuşacak.

Düzce Bilim Merkezi (1)

Yalnızca Düzce’ye değil, Sakarya, Zonguldak ve Bolu gibi çevre illere de hizmet veren Düzce Bilim Merkezi, artan imkanlar sayesinde bilim meraklılarına çok daha nitelikli bir deneyim sunacak.

Düzce Bilim Merkezi (15)

BAŞKAN ÖZLÜ: ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Düzce Bilim Merkezi, Türkiye’deki 14 Bilim Merkezinden biridir. 2025 yılında TÜBİTAK’tan 30 milyon TL hibe kazandık. Bu hibe ile Bilim Merkezimizi geliştirmeye ve büyütmeye devam edeceğiz. Çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha nitelikli hizmet sunacak bir altyapı kuruyoruz. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’a ve TÜBİTAK Başkanımız Prof. Dr. Orhan Aydın’a teşekkür ediyor, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Düzce Bilim Merkezi (13)


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.