
Bolaman Mahallesi’nde uzun yıllar sonra önemli bir eksikliği giderecek adım atıldı ve 15 yıl aradan sonra ilk kez Halk Eğitim Kursu açıldı. Bolaman Muhtarlığının öncülüğünde hayata geçirilen kurs, mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gördü.
Kursu ziyaret eden isimler arasında Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, Fatsa İlçe Halk Eğitim Müdürü Ercan Şahin ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ORYAZ Ordu Yazılım Donanım AR-GE Müdür Yardımcısı Rana Hanım ile ekibi yer aldı. Yetkililer, kurs hakkında bilgi alarak çalışmaları yerinde inceledi.
Bolaman Mahalle Muhtarı Şükrü Güneş, ziyaret ve desteklerden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:
“Muhtarlığımızın girişimleriyle 15 yıl sonra Bolamanımıza yeniden Halk Eğitim Kursu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat Evin’e, Fatsa İlçe Halk Eğitim Müdürümüz Ercan Şahin’e, Ordu Büyükşehir Belediyemiz ORYAZ Müdür Yardımcımız Rana Hanım ve ekibine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca kursumuzun verimli şekilde ilerlemesi için emek veren hocamız Nesrin Tepe’ye ve tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.”
Bolaman’da yeniden başlayan Halk Eğitim Kursu, mahallede sosyal ve eğitsel faaliyetlere yeni bir dinamizm kazandırırken, kurslara olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




