• İmsak 06:46
  • Güneş 08:19
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:13
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Giresun plajlarında cankurtaran hizmeti başladı güvenlik ön planda olacak

Giresun plajlarında cankurtaran hizmeti başladı güvenlik ön planda olacak

Giresun'da cankurtaran ekipleri, yaz sezonu boyunca 7 plajda her gün 10.30-19.30 saatleri arasında güvenlik sağlayacak.

featured
0
Paylaş

Cankurtaran ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı 7 plaj noktasında haftanın yedi günü 10.30-19.30 saatleri arasında görev başında olacak.

Alanında uzman ve tecrübe dolu cankurtaranlar; yüzme teknikleri, ilk yardım uygulamaları, kurtarma araç-gereçlerinin kullanımı ve acil durum senaryoları üzerine kapsamlı bir eğitim sürecinden geçerek yeni sezona hazırlandı.

Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Yaz aylarında sahillerimizde vatandaşlarımızın güvenliği bizim için öncelikli. Bu nedenle cankurtaran ekiplerimiz belirlenen yerlerde göreve başladı. Ekiplerimiz üç ayı aşkın bir süre için görev yapacak olup, cankurtaran hizmetinin sonlandırılacağı Eylül ayı içerisinde de hizmetin bittiğine dair gerekli duyuru belediyemiz tarafından yapılacaktır” denildi.

Yetkililer, vatandaşlara da seslenerek cankurtaran hizmeti olmayan yerlerde denize girmemelerini istedi.

Bu haber 0 defa okunmuştur.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.