• İmsak 06:46
  • Güneş 08:19
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:13
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. “ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÜRETMEK ADINA BİR ARAYA GELDİK”

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÜRETMEK ADINA BİR ARAYA GELDİK”

featured
0
Paylaş

Düzce TSO’ya kayıtlı banka şubelerinin temsilcileri, finans sektöründeki üyeler ile ortak noktada buluşabilmek amacıyla çözüm önerileri üretmek için toplandı. İstişare toplantısına; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Düzce Vergi Dairesi Müdürü Sevgi Karaca ile Düzce’deki Banka Şubelerinin yöneticileri katıldı.

1-858

“Üyelerimizin karşılıklı menfaatlerini gözetmek durumundayız”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Bildiğiniz üzere odamıza kayıtlı 4 bin 800’ün üzerinde üyemiz var. Bu üyelerimizin yaklaşık 450’si sanayiciyken, geriye kalanlar tacir niteliğinde faaliyet göstermektedir. Ülkemizin ve dünyanın içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar göz önüne alınırsa özellikle tacir sıfatındaki iş insanlarımızın yükünün ne kadar ağır olduğunu ortadadır. Günümüzde uygun koşullardaki finans kaynaklarına erişim her zamankinden daha zor hale gelmiştir. Bu bağlamda oda olarak sürecin paydaşı olan finans sektöründeki üyelerimizin ve diğer üyelerimizin karşılıklı menfaatlerini gözetmek durumundayız. Bugün burada finans sektöründeki üyelerimize ile diğer üyelerimizin ortak paydada bulunabileceği, çözüm önerileri üretmek adına bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

2-804

Toplantının devamında katılımcılara Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tanıtım filmi gösterimi yapıldı. Gerçekleşen istişare toplantısında; E- Haciz uygulamaları ve iş insanlarının bu konuda yaşadığı mağduriyetlerin çözüm önerileri hem finans kuruluşları hem de vergi dairesi açısından ele alınırken konuyla ilgili görüşler hem bankaların genel müdürlüklerine hem de TOBB’a iletilmek üzere kayda geçildi. Piyasaların rahatlayabilmesi adına geliştirilebilecek kredi teklif paketleri konusunda da talepleri finans kuruluşlarına ileten Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, katılımlarından dolayı tüm paydaşlara teşekkür etti.

3-624

<!–

Gözden kaçırmayın

–> YÜZLERCE ESNAF VE GİRİŞİMCİYE ÇEŞİTLİ ALANLARDA DESTEK SAĞLANACAK YÜZLERCE ESNAF VE GİRİŞİMCİYE ÇEŞİTLİ ALANLARDA DESTEK SAĞLANACAK

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılmasıyla sona erdi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.