
Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmî ve özel okul/kurumlarda, eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan öğretmen ve yöneticiler arasında “Evlatları Gözüyle Babalar” temasıyla deneme yazma yarışması düzenlenmiş ve yarışma sonuçlandırılmıştı.
Yapılan değerlendirmeler sonrasında yarışmada, Altınordu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Leyla Yıldırım 1’inci, Altınordu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Nuran Kocacık 2’nci, Hicabi Çelebi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ayşegül Arslan Dalgıç 3’üncü olurken özendirme ödüllerini ise Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Yadigâr Padar Karakuş ile Eyüplü Şehit Sezar Aydın Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ömer Ekin paylaşmıştı.
Dereceye giren öğretmenlerimiz için 18 Haziran 2025 Perşembe günü Müdürlüğümüz toplantı salonunda ödül töreni düzenlendi. Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’in katılımıyla gerçekleşen ödül törenine özel büro biriminde görevli yarışma koordinatörü öğretmenimiz Tuna Eselioğlu ile yarışmada dereceye giren öğretmenlerimiz katıldı.
Sohbetin ardından Bekyürek, yarışmada dereceye giren öğretmenleri tebrik edip onlara katılım belgeleriyle hediyelerini takdim etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ödül töreni sona erdi.
Haber merkezi
Kaynak: Haber merkezi
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.



