Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Yapraklı Koy Mersin’de artan turizm ile cennet köşeye dönüşüyor

Yapraklı Koy Mersin’de artan turizm ile cennet köşeye dönüşüyor

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Yapraklı Koy'un sosyal medya sayesinde gelen misafir sayısının arttığını açıkladı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CENNETTEN BİR KÖŞE

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, AA muhabirine, koya ilginin her geçen sezon arttığını belirterek, şöyle konuştu:

“Yapraklı Koy, yeni yeni tanınan, bilinen bir yer. Silifkeliler burayı sıklıkla kullanırdı. Tabanında doğal su kaynayan, üst tarafında da pırıl pırıl ve soğuk suyun olduğu çok güzel bir koyumuz. İlçemize gelen bütün misafirlerimizi orada da ağırlamak istiyoruz. Gerçekten görülmeye değer, cennet vatan bir köşemiz. Adana’dan, Kayseri’den, Konya’dan, İç Anadolu’dan gelen misafirlerimiz burayı biliyordu ancak Mersin’e Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin yapılması dolayısıyla bölgeye gelen Rusya vatandaşlarının burayı sosyal medyada paylaşmaları, reklamını yapmaları misafir sayımızı çoğalttı.”

Yapraklı Koy Mersin’de artan turizm ile cennet köşeye dönüşüyor
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir