USD38,85
%-0.01
EURO43,77
%0.90
GBP51,98
%0.71
BIST9.668,36
%1.33
GR. ALTIN4.035,10
%0.85
BTC0,000000
%0
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

DMM Bazargan Sınır Kapısı’ndaki MOSSAD iddialarını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı DMM, MOSSAD'ın Bazargan Sınır Kapısı'ndan kontrolsüz göçle Türkiye'ye sızabileceği iddialarını yalanladı.

featured

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Bazargan Sınır Kapısı’nda MOSSAD unsurlarının kontrolsüz göçle Türkiye’ye sızdığı iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medyada bazı yerli ve yabancı hesaplar tarafından paylaşılan “İran-Türkiye Bazargan Sınır Kapısı’nda olağandışı bir yoğunluk yaşandığı ve MOSSAD unsurlarının kontrolsüz göç yoluyla Türkiye’ye sızabileceği” yönündeki iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu açıkladı.

DMM, söz konusu görüntülerin iddia edildiği gibi Iğdır’daki Gürbulak Sınır Kapısı’na değil, Van’daki Kapıköy Sınır Kapısı’na ait olduğunu ve 3 Haziran tarihinde, yani İran-İsrail geriliminin başlamasından önce kaydedildiğini tespit ettiklerini duyurdu.

Açıklamada, İçişleri Bakanlığı ve ilgili güvenlik birimlerinin Kapıköy ve Gürbulak sınır kapılarında herhangi bir olağandışı yoğunluk, düzensiz geçiş ya da güvenlik zafiyeti bulunmadığını teyit ettiği vurgulandı. İranlı yetkililerle yapılan temaslarda da sınır hattında yalnızca 25-30 kişilik bir grubun bulunduğu bilgisi alındı.

İşte DMM’den yapılan o açıklama:


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

5 Yorum

  1. 23 Mayıs 2025, 21:19

    Çok bilgilendirici bir makale, MOSSAD gibi bir yapılanmanın sınırlarımızda dolanmasının doğru olduğunu düşünmüyorum.

  2. DMM’nin açıklamasına güvenmek istiyorum fakat aynı zamanda bağımsız kaynaklardan da bilgi almak gerektiğini düşünüyorum.

  3. 2 Haziran 2025, 21:19

    DMM’nin açıklaması oldukça yerinde. Sosyal medyada yayılan asılsız iddiaların önüne geçilmesi önemli.

  4. 8 Haziran 2025, 21:19

    Bu tür konuların medyada bu kadar büyümesi çok endişe verici. Gerçekleri öğrenmek daha önemli.

  5. Sosyal medyada dolaşan bu tür söylentilerin etkisi büyük, umarım daha dikkatli olunur.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.