USD38,85
%-0.01
EURO43,77
%0.90
GBP51,98
%0.71
BIST9.668,36
%1.33
GR. ALTIN4.035,10
%0.85
BTC0,000000
%0
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Etimesgut’ta Duman Rüzgârı Esecek: 19 Mayıs Coşkusu Türk Beyleri Kent Meydanı’nda Yaşanacak

featured

Ankara’nın Etimesgut ilçesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında, Türk rock müziğinin efsane grubu Duman, 18 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.30’da Türk Beyleri Kent Meydanı’nda sahne alacak.

Gençler tarafından büyük bir heyecanla beklenen konserin, yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. Duman, geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarını başkentli hayranlarıyla birlikte söyleyerek, bayram coşkusuna unutulmaz anlar katacak.

Konser Ücretsiz, Herkes Davetli

Etimesgut Belediyesi, bu özel geceyi tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunuyor. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen bu etkinlik, sadece bir konser değil, aynı zamanda gençlere sunulan anlamlı bir bayram hediyesi olarak görülüyor. Türkiye’nin dört bir yanından gençlerin ilgisini çeken Duman konseriyle, Etimesgut’ta gençliğin sesi yükselecek.

Başkan Beşikcioğlu’ndan Gençliğe Anlamlı Mesaj

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, 19 Mayıs’ın önemine vurgu yaparak gençliğe olan inancını dile getirdi. Beşikcioğlu, “19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bir bağımsızlık meşalesidir. Biz de bu emaneti en güzel şekilde yaşatmak, gençliğin sesine ses olmak için bu özel günü, gençlerimizin en çok sevdiği sanatçılarla, onların diliyle kutlamak istedik. Duman konseri, hem bir bayram hediyesi hem de gençliğimizin dinamizmine duyduğumuz saygının bir ifadesidir.” dedi.

Gençliğe olan güvenini yineleyen Başkan Beşikcioğlu, “Sizler varsınız diye umutluyuz. Sizler varsınız diye bu şehir daha canlı, bu ülke daha güçlü. Gençliğin enerjisini, yaratıcılığını ve cesaretini desteklemeye devam edeceğiz. Her bir gencimizin hayallerinin peşinden koşabildiği, özgürce düşünebildiği bir ilçe için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Büyük Buluşma 18 Mayıs’ta

Tüm halkı ve özellikle gençleri etkinliğe davet eden Başkan Beşikcioğlu, “Tüm halkımızı, özellikle gençlerimizi bu coşkuya ortak olmaya, 18 Mayıs akşamı Türk Beyleri Kent Meydanı’nda buluşmaya davet ediyorum. Gelin, 19 Mayıs’ı hep birlikte, büyük bir coşkuyla kutlayalım!” diyerek çağrıda bulundu.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.