• İmsak 06:46
  • Güneş 08:18
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:12
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Fatsa’da Feijoa Üretim Alanları Yerinde İncelendi

Fatsa’da Feijoa Üretim Alanları Yerinde İncelendi

featured
0
Paylaş

Fatsa Ziraat Odası ve Fatsa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bölgede yüksek potansiyele sahip Feijoa üretim alanlarını yerinde inceledi. Ahmetler Mahallesi’ndeki üretici Sinan Yeğin’in bahçesi, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vedat Aydoğan ve Ziraat Odası Tarım Danışmanları eşliğinde ziyaret edildi.

Fatsa’da Feijoa Üretim Alanları Yerinde İncelendi

Kavun, çilek, kivi, ananas ve avokado aromalarını bir arada barındıran Feijoa, bölge tarımı için dikkatle üzerinde durulması gereken değerli bir meyve olarak öne çıkıyor.

Fatsa Ziraat Odası, üretime değer katan önder ve örnek çiftçilere teşekkür ederek, kendilerine hayırlı ve bereketli hasatlar diledi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.