
Ordu’nun Fatsa ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde vatan uğruna canlarını feda eden şehitler anıldı, gaziler onurlandırıldı. Fatsa Şehitliği’nde başlayan programda Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.
Gazilere Deniz Gezisi
Etkinlikler kapsamında, gazilere ve ailelerine özel olarak Sahil Güvenlik Bot Gemisi ile deniz gezisi organize edildi. Fatsa açıklarında gerçekleştirilen gezide gaziler unutulmaz anlar yaşadı.
Başkan Kibar: “Minnet ve Rahmetle Anıyoruz”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz, milletimizin her daim baş tacıdır. Bu vesile ile vatanın birlik ve bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyor, gazilerimize aileleriyle mutlu, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.”
Toplumsal Hafıza Tazelendi
15 Temmuz’un 9. yılında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinliklerle Fatsalılar, demokrasiye sahip çıkma iradesini bir kez daha ortaya koyarken, vatan kahramanlarını unutmadıklarını gösterdi. Haber Merkezi
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.