• İmsak 06:46
  • Güneş 08:18
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:12
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Hayırsever İş İnsanından Meslek Lisesine Atölye

Hayırsever İş İnsanından Meslek Lisesine Atölye

featured
0
Paylaş

Programa, Vali Muammer Erol’un yanı sıra Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, iş insanı Mazhar Tanrıkulu, eşi Ayşegül Tanrıkulu öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, “Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin ihtiyacı olan Müzik Sınıfı kurulumu için gerekli olan bağış 2024 yılında güncel değeri 2.500.000 TL hayırsever iş insanı Mazhar Tanrıkulu tarafından karşılanmış ve müzik atölyesinin tüm donanımını okula bağışlamıştır. Ayrıca, okuldaki Elektrik-Elektronik Bölümüne Robot Üretim ve AR-GE Atölyesinin kurulması içinde 500.000 TL bağışta bulunmuştur.” dedi.

1.000.000 TL’ye COG makinesi kuruldu

İş insanı Mazhar Tanrıkulu’nun 1.000.000 TL desteği sayesinde Çin’den getirilen COF makinesinin kurulumu ile Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Ordu bölgesinde tek olan LED Panel ve Anakart Tamir Atölyesi kurulduğunu belirten Suat Evin, “Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Bölümünde üretilen kimya ürünlerinin TSE ve Sağlık Bakanlığı onaylarının alınması için gerekli olan maddi destek de iş insanı Mazhar Tanrıkulu tarafından sağlanmış kimya atölyesinin havalandırma sistemi için 200.000 TL, Kimya ürünlerinin İSO kalite belgelerinin alınması için de 100.000 TL, tesisat ve iklimlendirme bölümüne ise 50.000 TL’lik bir katkı sunarak okul bünyesinde su ar-ge atölyesi kurulması sağlanmıştır. Toplamda okulumuza 4,5 milyon TL civarında katkısı olmuştur.” diye konuştu.

İş insanı Mazhar Tanrıkulun un eşi emekli öğretmen Ayşegül Tanrıkulu ise konuşmasında çok mutlu olduğunu söyleyerek, 25 yıllık öğretmenlik hayatında öğrenciler yetiştirdiğini, gurur duyduğunu belirtti ve eşi ile birlikte eğitim camiasına yaptıkları destekle öğrencilerin gelecekte başarılı olmalarını ve çok çalışmalarını istedi.

Konuşmaların ardından, Vali Muammer Erol, iş insanı Mazhar Tanrıkulu ve eşi Ayşegül Tanrıkulu’ya eğitime katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.