“Zenless Zone Zero Lansman Saatleri ve Çıkış Tarihi: Detaylar Burada!”

Zenless Zone Zero lansman zamanı, Hoyoverse’deki gacha patronlarından bir sonraki karakter tabanlı aksiyon oyununu bekleyen tüm anime hayranları için neredeyse geldi. Son zamanlarda Honkai Star Rail’in sıra tabanlı savaşlarına karıştıysanız bu oyun tempoda bir değişiklik olacak ancak Genshin Impact’te hala iyi olanlar için belki de o kadar korkutucu olmayacaktır. 

En son Zenless Zone Zero uygulamalı zamanımıza göre bu en yeni aksiyon dövüş oyunu Persona 5 ve Street Fighter arasında bir tür karışım . Reflekslerinizi yorsa bile, en azından PC’nizi yormayacaktır çünkü ZZZ sistem gereksinimleri oldukça affedicidir.

Zenless Zone Zero ne zaman çıkacak? 

Zenless Zone Zero’nun küresel yayın saati 3 Temmuz Çarşamba günü Pasifik saatiyle 19:00 / Doğu saatiyle 22:00’dir . Yerel saatinize göre kontrol edebilirsiniz ancak bunun diğer bazı saat dilimlerinde nasıl dağıldığına bakalım:

  • 3 Temmuz, akşam 7 PDT (Los Angeles)
  • 22:00 EDT, 3 Temmuz (New York)
  • 3 am BST, 4 Temmuz (Londra)
  • 12:00 AEST, 4 Temmuz (Sidney)
  • 2 pm NZST, 4 Temmuz (Auckland)

Zenless Zone Zero için ön yükleme 2 Temmuz’da başladı, bu yüzden hemen HoYoPlay uygulamasından indirmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca Epic Games Store’da lansmanda mevcut olacak , ancak ön yükleme Hoyo’nun kendi başlatıcısı aracılığıyla gerçekleşiyor.

Hoyoverse, lansmanda Zenless’ın aralarından seçim yapabileceğiniz dört farklı sunucusu olacağını söylüyor: Amerika, Asya, Avrupa ve Tayvan/Hong Kong/Makao. Geliştiriciler, Amerika ile Avrupa arasındaki ayrımı aklınızda bulundurun çünkü sunucu değiştirme desteklenmiyor, diye uyarıyor.

Henüz bunlarla hiçbir şey yapamayacak olsanız da, Zenless Zone Zero 1.0 canlı yayın kodlarını da aldığınızdan emin olun. Tıpkı Honkai ve Genshin’de olduğu gibi, bu kodlar onları kullandığınızda size oyun içi para birimi hediyeleri kazandıracak, bu yüzden bunları lansman günü için saklayın.

Bir Cevap Yazın