• İmsak 06:47
  • Güneş 08:20
  • Öğle 13:08
  • İkindi 15:27
  • Akşam 17:47
  • Yatsı 19:14
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. İsrail ordusu Gazze’ye saldırdı 11 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusu Gazze’ye saldırdı 11 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde düzenlediği saldırılarda 11 Filistinliyi vurdu, çok sayıda yaralı var; saldırılar Han Yunus'taki sığınakları hedef aldı.

featured
0
Paylaş
İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda en az 11 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail ordusu, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısında, yerinden zorla edilen ailelerin sığındığı Mevasi bölgesine düzenlediği saldırıda aralarında iki çocuğun da bulunduğu en az 6 Filistinli yaşamını yitirdi.

Saldırı, İsrail’in sözde “güvenli bölge” ilan ettiği alandaki bir çadırı doğrudan hedef aldı.

İsrail’in, Gazze kent merkezinde bir eve düzenlediği bir diğer saldırıda ise 5 Filistinli hayatını kaybetti, bazı kişiler de yaralandı.

Ayrıca İsrail ordusu Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinde de ev ve binaları patlayıcılarla havaya uçurmayı sürdürdü.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.