USD38,85
%-0.01
EURO43,77
%0.90
GBP51,98
%0.71
BIST9.668,36
%1.33
GR. ALTIN4.035,10
%0.85
BTC0,000000
%0
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Alkol etkisindeki Osman A. otomobil kazasından sonra 500 metre yürüdü

Burdur'da alkolün etkisiyle minibüse çarpan 18 yaşındaki Osman A., kaza sonrası 500 metre yürüyerek yere yığıldı. Olay dün Antalya Kavşağı'nda gerçekleşti.

featured

Burdur’da otomobiliyle minibüse çarpan Osman A. (18), alkolün etkisiyle kaza yaptığını fark etmeden yaklaşık 500 metre yürüdü. Daha sonra fenalaşıp yere yığıldı, o anlar kameraya böyle yansıdı.

 Olay, dün gece Antalya Kavşağı’nda meydana geldi. Osman A.’nın kullandığı 15 ACJ 582 plakalı otomobil, kavşakta Orhan A. (59) idaresindeki 60 ABA 479 plakalı minibüse çarptı. Alkolün etkisiyle kaza yaptığının farkında olmayan Osman A., yaklaşık 500 metre uzaklaştıktan sonra Karasenir Kavşağı’nda otomobili durdurdu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Fenalaşan Osman A., otomobilden inip yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi. Osman A., gelen ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan kontrolde, Osman A.’nın 3.03 promil alkollü olduğu belirlendi.

EHLİYETİNE 6 AY BOYUNCA EL KONULDU

Osman A.’nın sürücü belgesine 6 ay süreyle el konulurken, çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

5 Yorum

  1. Osman A.’nın yaşadığı durum üzücü, ama en azından kendine zarar vermemiş. Umuyorum ki bu tecrübeyi bir ders olarak alır.

  2. 22 Mayıs 2025, 15:36

    Osman A.’nın tedavi sürecinin nasıl ilerlediğini merak ediyorum. Böyle kaza geçiren biri için destek alması önemli.

  3. Belki de insanların alkol tüketimlerini daha fazla sorgulamaları gerekiyor. Kazalar böyle maalesef.

  4. Bu tür kazalar gerçekten endişe verici. Alkol alımının dikkat dağınıklığı üzerindeki etkisi göz ardı edilemez.

  5. 8 Haziran 2025, 15:36

    Bu kanunlar neden yeterince caydırıcı olmuyor? Alkolle araç kullanmak halen bu kadar yaygınken tedbir almak şart.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.