• İmsak 06:46
  • Güneş 08:18
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:12
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Kızını Kurtardı Ama Kendi Kurtulamadı!

Kızını Kurtardı Ama Kendi Kurtulamadı!

featured
0
Paylaş

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi’nde yaşanan olay, bölge halkını yasa boğdu. Serinlemek amacıyla denize giren Ceren Ayvazoğlu, bir anda çırpınmaya başlayınca yanında bulunan babası Şeref Ayvazoğlu kızını kurtarmak için denize atladı.

Baba, kızını sudan çıkarmayı başarsa da, bu sırada aşırı miktarda su yutarak boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, Şeref Ayvazoğlu’na ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen Şeref Ayvazoğlu hayatını kaybetti. Kızı Ceren Ayvazoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.