Düzce’de tabiatın kalbinde ve göl kenarında olan konumuyla sektöre yeni bir soluk getirecek Lotus Premium Düğün ve Davet Salonu gerçekleştirilen görkemli törenle hizmete alındı.
Muncurlu bölgesinde bulunan BELTUR Meşelik Mesire Alanı içerisinde Düzce’ye kazandırılan yeni tesisin açılışına, Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Kılıç, protokol üyeleri, Lotus Premium Düğün ve Davet Salonu işletme sahipleri Emre Şahin ve İsmail Ekmekçi ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Lotus Premium Düğün ve Davet Salonu işletmecisi Emre Şahin Öncü Haber’e yaptığı özel açıklamada, faaliyete alınan tesisin bin 500 kişilik açık hava alanı, 700 kişilik kapalı salonu olduğunu söyledi. Şahin, işletmenin yangın yönetmeliği başta olmak üzere, bölgede tüm yönetmeliklere uyan ilk tesis olduğunu vurguladı.
“Burası Düzce’nin cemiyet hayatına büyük katkı sağlayacak”
Lotus Premium’un Düzce’nin cemiyet hayatına katkısının büyük olacağına dikkat çeken Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık, “Buranın eski halini biliyoruz. Girişimci arkadaşlara özellikle teşekkür ediyoruz. Çünkü kötü bir haldeyken ben bugün gördüğüm zaman muhteşem bir mekan yapmışlar. Buranın cemiyet hayatına katkısı büyük olacaktır. Bu gibi yatırımlar Düzce için önemli yatırımlar.” İfadelerine yer verdi.
Gözden kaçırmayın

İçeriği Görüntüle
“Sönük bir yatırımın canlı hale gelmesi son derece önemli”
Tesisin Düzce’ye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Böyle bir istihdam ve üretim gelecek açısından son derece önemlidir. Buranın düğün salonu olmasının, ayrıca bir anlam ve önemi vardır. Düğünler olacak, mutlu olacaklar, nesiller çoğalacak. Burada üretim ve istihdam var. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu alana girdiğimiz zaman gördüm, yollar asfalt yapılması için hazırlanmış. Geçmişini de bildiğimiz için böyle sönük bir yatırımın canlı hale gelmesi son derece önemli. Düzce’ye yapılan her eser kalıcıdır, güzeldir. Bizim Düzce halkına her şey layıktır” şeklinde konuştu.
“Ormanın ve gölün içerisinde tabiat ile iç içe bir tesis”
Tabiatın ve gölün içerisinde bulunan Lotus Premium Düğün ve Davet Salonu’nu Düzce halkının hizmetine sunduklarını aktaran işletme sahibi Emre Şahin, “Lotus Premium ailesi olarak, yaklaşık 8 aydır sürdürdüğümüz proje ve inşaat aşamasını 12 Haziran’da tamamlamış bulunmaktayız. İnşallah haftaya programlarımıza başlayacağız. Bin 500 kişilik açık hava, 700 kişilik kapalı alanda, tabiatın, ormanın ve gölün içerisinde olan Lotus Premium’u Düzce halkına sunduk.” İfadelerine yer verdi.
“Bu bölgede bütün yönetmeliklere uygun hemen hemen ilk tesis”
Hizmete alınan tesisin tüm yönetmeliklere uygun olduğunun altını çizen Şahin, son olarak şunları söyledi:
“Biz girişimci olarak güzel ve doğru işler yapmışız ki sevdiklerimiz, dostlarımız, sevgili protokol çok sağ olsunlar yanımızda oldu. Eski halini revize ettik. Son zamanlarda çıkan yangın olaylarından sonra, bu yönetmeliğe çok uygun bir tesis. Yaklaşık 15 tonluk bir yangın deposuyla beraber, elektriksiz çalışan hidrofor ve motorlarla beraber bu bölgede bütün yönetmeliklere uygun hemen hemen ilk tesis.”
Konuşmaların ardından yapılan dua ve kurdele kesimiyle, Lotus Premium Düğün ve Davet Salonu hizmete açıldı.
Haber: Zeki AŞIKOĞLU
Kamera: Liva ÜNSAL
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.