Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), 23 Temmuz 2025 Çarşamba günü Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu. MASKİ’den yapılan açıklamaya göre, saat 08.00 ile 17.00 arasında sürecek çalışma kapsamında bazı mahallelere geçici süreyle su verilemeyecek.
BASINÇ KIRICI MONTAJI YAPILACAK
Kesintinin gerekçesi olarak, bölgede yapılacak 150 mm basınç kırıcı montajı gösterildi. MASKİ yetkilileri, bu çalışmanın su altyapısında dengeyi sağlamak ve uzun vadede daha sağlıklı bir hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.
KESİNTİDEN ETKİLENECEK MAHALLELER
Planlı su kesintisinden etkilenecek bölgeler şu şekilde açıklandı:
Battalgazi ilçesi Kaynarca Mahallesi (3 sokak)
Yeşilyurt ilçesi Melekbaba Mahallesi (2 sokak)
Battalgazi ilçesi Hatunsuyu Mahallesi (2 sokak)
VATANDAŞLARA TEDBİR UYARISI
MASKİ, kesintiden etkilenecek bölgelerde yaşayan vatandaşların su kesintisi öncesinde gerekli tedbirleri almalarını ve ihtiyaçlarını önceden karşılamalarını istedi. Çalışmaların planlanan saatten önce tamamlanması halinde, suyun daha erken verilebileceği de belirtildi.

En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.


