• İmsak 06:46
  • Güneş 08:18
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:12
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Melania’nın kıyafeti, Trump’ın eşini öpmesini zorlaştırdı

Melania’nın kıyafeti, Trump’ın eşini öpmesini zorlaştırdı

Bugün ABD'nin 47. başkanı olarak göreve başlayacak olan Donald Trump'ın yemin töreninde, eşi Melania'nın giydiği kıyafet, törenin kendisi kadar ilgi odağı oldu.

featured
0
Paylaş

Donald Trump, bugün ABD’nin 47. Başkanı olarak göreve başlamak için yemin etti. Yeni başkan Trump, Washington’da düzenlenecek törenle resmen göreve adım attı.

Yemin töreninden önce, ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da selefi Joe Biden ve eşi Emily tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Başkentteki dondurucu soğuklar nedeniyle, bu yılki yemin töreni, 1985’te Ronald Reagan’ın yemin töreninden sonra ilk defa ABD Kongresi’nde kapalı bir mekânda gerçekleştirildi. Hava sıcaklıklarının eksi 11 dereceye kadar düşmesiyle, geleneksel açık hava etkinlikleri yerine kapalı alanda tören yapıldı.

Washington’daki tören, Türkiye saatiyle 17.30 civarında başladı ve Trump’ın yemin etmesi, TSİ 20.00’de gerçekleşti.

First Lady Melania Trump’ın kıyafeti de çok konuşuldu. Melania’nın giydiği şapka dikkat çekerken, Donald Trump, şapka nedeniyle eşini öpmekte zorlandı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.