Ordu Büyükşehir Belediyesi geçen yıl sattığı Düz Mahalledeki ek hizmet binasında hizmet veren bazı birimler için çareyi prefabrik ofis yapmakta buldu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut binanın yetersizliği nedeniyle bazı birimleri Düz Mahalle Kültür Caddesi üzerinde bulunan ek hizmet binasında hizmet veriyordu. Yaklaşık 10 yıldır Ordu Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası olarak kullanılan gayrimenkul borçlar nedeniyle geçen yıl satılmıştı. Bu binada hizmet veren Ulaştırma birimlerinin bir bölümü mevcut hizmet binalarına taşınırken, bir bölümü için ise prefabrik yapılar yaparak buraya taşıdı.

El Emeği Çarşı’nın otoparkı da hizmet binası oldu
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının bazı birimleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi El Emeği Çarşısı’nın arka bölümünde bulunan otopark alanına yapılan prefabrik ofislere taşınarak hizmet vermeye başladı.
Bu birimleri bulmak imkansız
El Emeği Çarşısı’nın arka bölümünde otopark alanına yapılan prefabrik hizmet yapılarda işlem yapmak isteyen vatandaşlar bu birimleri bulmak için zorluk çekiyor.
Kalıcı olup olmadığı bilinmiyor
Prefabrik ve ilkel şartlarda hizmet veren birimlerin bu yapılarda kalıcı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. S
Muhabir: Soner ÖZDEMİR
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




