• İmsak 06:47
  • Güneş 08:19
  • Öğle 13:08
  • İkindi 15:26
  • Akşam 17:47
  • Yatsı 19:13
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. OBB, Prefabrik Hizmet Binası Yaptı

OBB, Prefabrik Hizmet Binası Yaptı

featured
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediyesi geçen yıl sattığı Düz Mahalledeki ek hizmet binasında hizmet veren bazı birimler için çareyi prefabrik ofis yapmakta buldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mevcut binanın yetersizliği nedeniyle bazı birimleri Düz Mahalle Kültür Caddesi üzerinde bulunan ek hizmet binasında hizmet veriyordu. Yaklaşık 10 yıldır Ordu Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası olarak kullanılan gayrimenkul borçlar nedeniyle geçen yıl satılmıştı. Bu binada hizmet veren Ulaştırma birimlerinin bir bölümü mevcut hizmet binalarına taşınırken, bir bölümü için ise prefabrik yapılar yaparak buraya taşıdı.

Kira 1

El Emeği Çarşı’nın otoparkı da hizmet binası oldu

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının bazı birimleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi El Emeği Çarşısı’nın arka bölümünde bulunan otopark alanına yapılan prefabrik ofislere taşınarak hizmet vermeye başladı.

Bu birimleri bulmak imkansız

El Emeği Çarşısı’nın arka bölümünde otopark alanına yapılan prefabrik hizmet yapılarda işlem yapmak isteyen vatandaşlar bu birimleri bulmak için zorluk çekiyor.

Kalıcı olup olmadığı bilinmiyor

Prefabrik ve ilkel şartlarda hizmet veren birimlerin bu yapılarda kalıcı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. S

Muhabir: Soner ÖZDEMİR


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.