• İmsak 06:46
  • Güneş 08:18
  • Öğle 13:07
  • İkindi 15:25
  • Akşam 17:46
  • Yatsı 19:12
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. OGİD’den 73 Başarılı Ordulu Öğrenciye Burs Desteği

OGİD’den 73 Başarılı Ordulu Öğrenciye Burs Desteği

featured
0
Paylaş

Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD), toplumsal sorumluluk anlayışıyla yürüttüğü burs projesiyle yalnızca eğitime katkı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda başarılı gençlerin memleketlerine olan aidiyetini artırmayı hedefliyor. Dernek, bu yıl Ordu’nun farklı ilçelerinden 73 başarılı öğrenciye burs vererek, geleceğin iş dünyasında Ordu ile güçlü bağlara sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Maddi Katkının Ötesinde Değerli Bir Destek

 OGİD, burs projesini sadece maddi bir destek olarak değil, gençlerin Ordu’ya olan sevgi ve bağlılıklarını pekiştiren manevi bir yatırım olarak görüyor. Dernek yetkilileri, “Bizim için önemli olan, bu kentin geleceğine yön verecek başarılı gençlerin Ordu’yla bağlarını canlı tutmak” diyerek projenin temel amacını vurguladı.

“Eğitime Katkı, Memlekete Bağlılıktır”

OGİD yönetimi, eğitime yapılan katkının aynı zamanda bir memlekete bağlılık ifadesi olduğunu belirtti. Yönetimden yapılan açıklamada, “Her burs, Ordu’ya gönülden bağlı bir genç daha kazandırmak demektir. Başarılı öğrencilerimizin memleketlerine duyduğu aidiyeti güçlendirmek, bizim en temel hedefimizdir.” ifadeleri kullanıldı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.