• İmsak 06:47
  • Güneş 08:20
  • Öğle 13:08
  • İkindi 15:27
  • Akşam 17:47
  • Yatsı 19:14
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Ordu Ekrem İmamoğlu İçin Ayakta

Ordu Ekrem İmamoğlu İçin Ayakta

featured
0
Paylaş

Saat:15:00’da Altınordu Sırrı Paşa caddesinden başlayan Büyük Demokrasi Yürüyüşü, İsmet Paşa Caddesinde son buldu.

Partililerin yanı sıra vatandaşların da yoğun destek verdiği Büyük Demokrasi Yürüyüşü’nde sık sık Mustafa Kemal’in Askerleriyiz ve Cumhurbaşkanı İmamoğlu sloganları atıldı.

Öte yandan cadde üzerinde bulunan esnaflarda yürüyüşe alkışlarla destek verdi.

Alan 3

Demokrasi tabutta

Yürüyüşün en ilginç karesi ise omuzunda tabut taşıyan gençler oldu. Üzerinde, hak, hukuk ve adalet yazan sembolik tabutu sırtlayan gençler rafa kaldırılan demokrasiyi karikatürize ettiler.

Yürüyüşe CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, Çamaş belediye başkanı Leyla Çıtır, Kabataş Belediye Başkanı Bülent Güney, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

B-11

Bülent Akpınar: Milletin iradesini gasp ediyorlar

Yürüyüşün son bulduğu İsmet Paşa Caddesinde ise açıklamalarda bulunan CHP Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Parti gözetmeksizin bizimle beraber karanlığa ışık ol yürüyüşüne katılan herkese teşekkür ediyorum. Akp iktidarı tükenen siyasi ömrünü uzatmak için, emekliyi, asgari ücretliyi, çiftçiyi, öğrenciyi perişan ettiği için milletin iradesini gasp ediyor. Özgürlükleri kısıtladı. Akp ve yancıları bilmeli için mücadelemiz sürecek.  Ekrem İmamoğlu için yarın herkesi sandığa bekliyorum.” Dedi.

7-5

Ulaş Tepe: Bu davadan geri duranlardan değiliz

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ise açıklamasında, “Adalete, insan haklarına inanan insanlarız. Bu dava sadece Ekrem İmamoğlu’na ve arkadaşlarına açılmış bir dava değil. Bu dava da aman sesim kısık çıksın da ben de görünmeyeyim diyen, bu dava da bir mili geri duran, bu davanın içerisinde ben de görünmeyeyim diye boyunu alçaltanlardan değiliz. Dindik Ekrem İmamoğlu ve arkadaşlarının yanındayız. Bu sürecin içerisinde siyasi partimi ayrımı yapmaksızın hepimiz için bu hak, hukuk mücadelesidir. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun dediği gibi kurtuluş yok tek başına ya hep beraber kazanacağız ya da beraber kaybedeceğiz.” Diye konuştu.

222-8

 Adıgüzel: Korkma biz halkız

Ordu’da demokrasi yürüyüşünün coşkusuna değinen CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’de açıklamasında şunları söyledi: Karadeniz dalgalanıyor. İstanbul Saraçhane’den daha az bir kalabalık yok bugün Ordu’da. Hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye’yi topyekun bir cezaevine çevirmeye çalışıyorlar. Sadece dün 342 kişiyi cezaevine koydular. Hasta garantili hastanelerden sonra mahkum garantili cezaevi yapıyorlar herhalde. Kendi belediyeleri yolsuzluk içindeyken bizim namuslu belediyelerimizle uğraşıyorlar. Zulmediyorlar. Çünkü Erdoğan bu ülkeyi sevmiyor. Halktan korkuyor. Korkmayın biz halkız.”

Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, Çamaş Belediye başkanı Leyla Çıtır, Kabataş belediye başkanı Bülent Güney’de yaptıkları konuşmada vatandaşları yarın yapılacak seçimde oy kullanmaya davet etti. Haber: Soner ÖZDEMİR

E K T E R E M

Editör: Soner Özdemir


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.