USD38,42
%0.22
EURO43,71
%-0.15
GBP51,20
%-0.13
BIST9.503,72
%0.14
GR. ALTIN4.081,66
%-1.16
BTC3.586.999,82
%-0.39
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği Başkanlığına Ömer Koyuncu seçildi

featured

OYDER’den yapılan açıklamaya göre, derneğin 9. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan oylama sonucunda başkanlığa seçilen Koyuncu, bu görevi 3 yıl boyunca üstlenecek.

Koyuncu’nun başkan vekilliklerini Zeynep Fidan Soysal ve Kemal Tepret üstlendi. OYDER’in bir önceki dönem başkanı olan Dr. Altuğ Erciş ise yeni dönemde, derneğin danışma organı olan OYDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı oldu.

Genel kurul toplantısında konuşan Ömer Koyuncu, geçmiş dönemdeki başkanlara teşekkür etti.

Son iki yıldır rekor satışlar olmasına rağmen bugün stok finansman giderleri, karsız satışların yarattığı dengesizlikler ve bayi stokları gibi ciddi sorunların aşılması gereken bir dönemde olduklarını aktaran Koyuncu, “Bu süreçte distribütörlerimiz, üretim sanayisi, lojistik ve diğer tüm paydaşlarımızın uyum içinde hareket etmesi, sektörümüzün sağlıklı şekilde ilerlemesi için elzemdir.” ifadesini kullandı.

“GÜCÜMÜZÜ YETKİLİ SATICILARDAN ALIYORUZ”

OYDER’in yeni dönemdeki hedefinin 1250 plaza ve 50 bini aşkın çalışanıyla geleceğe hazırlanmak ve bayilikleri sürdürülebilir kılmak olduğunu vurgulayan Koyuncu, OYDER olarak güçlerini yetkili satıcılardan aldıklarını belirtti.

Koyuncu, distribütörler, üretim sanayisi, lojistik ve diğer tüm paydaşların uyum içinde hareket etmesinin sektörel verimlilik ve sürdürülebilirlik açısından belirleyici olacağına işaret ederek, şunları kaydetti:

“OYDER olarak sektörümüzün etkin şekilde ilerlemesi için elimizden gelen çabayı göstermeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde devlet kurumları, ODMD, OSD, TOKKDER, TAYSAD, MASFED gibi sektör temsilcileri ile sektörümüzün temel sorunlarını ortak bakış açısıyla ele almak için daha yakın diyaloglar kurmayı ve işbirliği içinde olmayı hedefliyoruz.”


En Son TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

En Son TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!