USD38,85
%-0.01
EURO43,77
%0.90
GBP51,98
%0.71
BIST9.668,36
%1.33
GR. ALTIN4.035,10
%0.85
BTC0,000000
%0
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Realme Çok Yakında Şarj Derdini Ortadan Kaldıracak

featured

Realme, büyük bataryalı telefon yarışında vites yükseltiyor. GT 7 ve GT 7T modelleriyle 7.000 mAh kapasiteli bataryaları kullanıcıya sunan marka, bununla yetinmeyip 7.500 mAh ve 10.000 mAh bataryalı telefonları için de tarih vermeye başladı. Şirket, bu alanda öncü olma hedefini açıkça ortaya koyuyor.

Android Headlines’a verdiği röportajda batarya inovasyonunu temel stratejilerinden biri hâline getirdiğini belirten Realme, şarj sorununu ortadan kaldıracak yeni modeller üzerinde çalıştığını duyurdu. Özellikle 2025 sonuna kadar çıkacak 7.500 mAh’lik telefonun, markanın gelecek planlarında önemli bir yer tuttuğu ifade ediliyor.

Realme, 10.000 mAh Batarya ile Mobilde Sınırları Zorluyor

Realme’nin duyurduğu yeni batarya planlarının merkezinde, bu yıl içinde tanıtılacak olan 7.500 mAh kapasiteli bir akıllı telefon yer alıyor. Şirket bu modelin ismini henüz açıklamamış olsa da, beklentiler GT 8 Pro modelinin bu bataryaya sahip olacağı yönünde. GT 8 Pro’nun, geçen yıl tanıtılan GT 7 Pro’nun devamı olacağı ve Snapdragon 8 Elite işlemcisi ile geleceği biliniyor.

Realme

Ancak asıl dikkat çeken nokta, Realme’nin kısa süre içinde 10.000 mAh kapasiteli bir telefon da tanıtacak olması. Şirket henüz kesin lansman tarihini açıklamasa da, bu modelin prototipi bu ay başında tanıtıldı. Prototip, yalnızca 8.5 mm kalınlığında ve 215 gram ağırlığında. Bu sayede, yüksek batarya kapasitesine rağmen taşınabilirlikten ödün vermiyor.

Realme, bu etkileyici kapasiteyi mümkün kılmak için Android dünyasındaki en küçük anakartlardan birini kullandı. 23.4 mm yüksekliğindeki bu anakart sayesinde, cihazın iç hacmi büyük ölçüde batarya için ayrılabildi. Ayrıca %10 oranında silikon anot içeren batarya, 887 Wh/L enerji yoğunluğuna ulaştı. Bu teknik detaylar, Realme’nin batarya verimliliği konusundaki iddiasını ortaya koyuyor.

Realme’nin yaptığı açıklamalarda, bu yüksek kapasiteli telefonların yalnızca batarya süresiyle değil, aynı zamanda hızlı şarj teknolojileriyle de destekleneceği belirtiliyor. GT 7 serisinde kullanılan 120W hızlı şarj desteğinin bu yeni modellerde de korunması bekleniyor. Realme’nin batarya odaklı bu yenilikleri, mobil cihaz kullanım alışkanlıklarını kökten değiştirebilir.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.