• İmsak 06:47
  • Güneş 08:19
  • Öğle 13:08
  • İkindi 15:26
  • Akşam 17:47
  • Yatsı 19:13
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Sergen Yalçın: Psikolojimiz bozuldu

Sergen Yalçın: Psikolojimiz bozuldu

featured
0
Paylaş

Beşiktaş, Süper Lig’in 13. haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalırken, teknik direktör Sergen Yalçın maç sonrası yaptığı açıklamada takımın öne geçmesine rağmen bireysel hatalar nedeniyle puan kaybettiğini ve bu hatalara karşı çalışma yapmanın mümkün olmadığını söyledi.

Abone ol Beşiktaş, Süper Lig’in 13. haftasında Samsunspor’u konuk etti. Mücadele 1-1 sona erdi.

Maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu. 

<

p class=” mb-1″>İşte Sergen Yalçın’ın açıklamalarından öne çıkanlar; 

“HATANIN BİR ÇALIŞMASI YOK”

“Puan kaybettiğimiz maçların neredeyse tamamında öne geçtikten sonra rakibe puan veriyoruz. Yani anlaşılır gibi değil. Çok bireysel hatalar oluyor. Bugün de, geçen hafta da, Fenerbahçe maçında da… Çok bireysel hata yapıyoruz. Bireysel hatanın bir çalışması yok yani. Olabiliyor böyle hatalar, önlem alamıyoruz bunlara doğal olarak.

“PSİKOLOJİMİZ BOZULDU”

İkinci yarıya iyi başladık ve Cengiz’in penaltı golüyle öne geçtik. Takım iyi reaksiyon verir diye düşünüyorduk ama yine bireysel hatadan maalesef kendi kendimize gol attık. Psikolojimiz bozuldu. Bir gol daha yiyebilirdik. Üzgünüz. Kazanmak istiyorduk. Şanssızdık. Olmayınca olmuyor.”


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.