
CHP Altınordu İlçe Kongresinde konuşan Torun, “Bundan sonra işimiz her zamankinden çok daha zor. Çünkü ülkemiz kuşatma altında. Şuanda Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde bizi uyardığı süreci yaşıyoruz. Gerçekten işgal altındayız.” Dedi.
Eğer biz geçmişte olduğu gibi Kuva-yi Milliye ruhu ile hareket etmezsek başaramayız diyen Torun, “Çocuklarımız işsiz, ürünümüz para etmiyor. Şuanda yurt dışından hiçbir sanayici gelmiyor. Sanayicilerimiz yurt dışına gidiyor. Eğitimimiz bitti. Bütün kazanımlarımızı elimizden aldılar.” Diye konuştu.
Torun son olarak, “Teslim alamadıkları tek kale kaldı oda CHP’dir. Asla teslim alamayacaklar. Bu ülkenin kurucu partisi olarak kurtarıcı partisi olacağız.” İfadelerine yer verdi.
Kaynak: Haber Merkezi
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




