
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2025 22:47
Şarkıcı Güllü’nün kızı Tuğyan Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu, yurt dışına kaçma hazırlığındayken polis ekipleri tarafından Büyükçekmece’de gözaltına alındı.
Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şarkıcı Güllü’nün ölümüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takip sonrası haklarında gözaltı kararı verilen Tuğyan Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu, yurt dışına kaçma hazırlığındayken İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Yalova Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonu sonucu yakalandı.
“SORUŞTURMA, CİNAYET SORUŞTURMASINA DÖNDÜ”
CNN Türk İstanbul Haber Koordinatörü Nihat Uludağ, şarkıcı Güllü’nün kızı Tuğyan Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun gözaltına alınması üzerine şu detayları paylaştı: “Güllü’nün kızının gözaltına alınmasıyla birlikte cinayet şüphelisi yani kasten öldürme suçlamasıyla soruşturma cinayet soruşturmasına döndü. İfadeleri alınacak. Kritik gün bugün, anladığımız kadarıyla olay yerinde itme mi yoksa kazara düşme mi olduğunu anlatan rapor savcılığa bugün teslim ediliyor ve savcılıkta ciddi bir cinayet emaresi oluşuyor. Savcılık, aslında Güllü’nün kızının kaldığı binada adım adım takip ediyor ve adeta ensesinde. Kaçma ihtimaline karşı tedbir almış savcılık. Bu ne anlama geliyor, savcılık bugün fiziki bir emareye ulaştı. Valizle binadan çıkmalarıyla birlikte kıskıvrak suçüstü yakaladılar. Kızı Tuğyan Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun ifade işlemleri gerçekleştirilecek. İlk ifadeleri tanık ifadeleriydi, şu dakika itibari ile şüpheli olarak ifadeleri alınacak ve mahkemeye sevk edilecek. Mahkeme, savcılığın çalışmasını yeterli bulup cinayet suçlamasıyla ilgili fiziki bilgi ve belgeleri doğru bulursa cinayet soruşturması başlayacak.”
2 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI
Uludağ, “Şarkıcı Güllü’nün kızı Tuğyan Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde valizleri ile binadan çıkıp kaçma hazırlıkları yaptıkları sırada Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı sivil ekipler tarafından gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı. Güllü’nün kapıya son sistem kilit mekanizması ve 5 ayrı noktada güvenlik kamerası sistemi yerleştirdiğini görüyoruz. Bu, Güllü’nün ciddi bir güvenlik endişesi duyduğunu ortaya çıkıyor ve salondaki güvenlik kamerasının fişi çekiliyor, bu da önemli bir soru işareti. Salondaki kameranın fişinin çekilmesi nedeniyle olay yerinin kaydı alınamadı” dedi.
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




