USD38,85
%-0.01
EURO43,77
%0.90
GBP51,98
%0.71
BIST9.668,36
%1.33
GR. ALTIN4.035,10
%0.85
BTC0,000000
%0
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Terme’de 25. Sakarlı Hıdırellez Festivali coşkuyla başladı

featured
<!–

Gözden kaçırmayın

–>

TERME’DE FESTİVAL HEYECANI

Festivalin ilk günü, gündüz saatlerinde çocuk şenlikleriyle miniklerin yüzünü güldürürken, akşam sahnesinde Terme’nin yetiştirdiği değerli sanatçılar Murat İnce ve Ümit Kurşun, Termelilere unutulmaz anlar yaşattı. Festivalin açılış töreninin ardından, gün boyunca Sakarlı’daki festival alanı çocuk sesleriyle şenlendi. Düzenlenen çeşitli oyunlar ve yarışmalarla doyasıya eğlenen çocuklar, baharın ve Hıdırellez’in coşkusunu doyasıya yaşadı. Akşam saatlerinde ise müzik severlerin merakla beklediği konserler başladı. Samsun’un sevilen ses sanatçısı ve festivalin sunucusu Ümit Kurşun, enerjisi ve şarkılarıyla Termelilere keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Ardından, Terme’li Anadolu rock müziğin güçlü sesi Murat İnce, sahne performansıyla büyük beğeni topladı ve alanı dolduran kalabalığı coşturdu. İki sanatçının da sahnedeki uyumu ve Termelilerle kurduğu güçlü bağ, gecenin atmosferini yükseltti.

ÇOCUKLARIN NEŞESİ GÜNDÜZE, MÜZİK ZİYAFETİ GECEYE DAMGA VURDU

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, festivalin ilk günkü coşkusunu değerlendirerek, “25. yılımıza yakışır bir başlangıç yaptık. Gündüz çocuklarımızın neşesi, akşam da değerli sanatçılarımız Murat İnce ve Ümit Kurşun’un performanslarıyla unutulmaz anlar yaşadık. Hemşehrilerimizin yoğun katılımı ve ilgisi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bu festival, sadece bir eğlence değil, aynı zamanda kültürel değerlerimizi yaşatma ve birlikteliğimizi pekiştirme platformudur” dedi.

Başkan Kul, festivali ilerleyen günlerde de dolu dolu etkinliklerle devam edeceğini belirterek, tüm halkı Sakarlı’ya davet etti.

Festival programı kapsamında bugün Tuğçe Kandemir konseri, yarın (24 Mayıs Cumartesi) Ekin Uzunlar ve DJ Enes konseri, at yarışları, pazar (25 Mayıs) günü ise başpehlivanların katılımıyla yağlı güreşler gibi birçok etkinlik yer alıyor.

Kaynak: İHA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Bir Cevap Yazın

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.