• İmsak 06:45
  • Güneş 08:18
  • Öğle 13:06
  • İkindi 15:24
  • Akşam 17:45
  • Yatsı 19:12
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Tiyatro oyuncusu Anta Toros için cenaze töreni

Tiyatro oyuncusu Anta Toros için cenaze töreni

featured
0
Paylaş

Sinema ve tiyatro oyuncusu Anta Toros, 30 Ağustos’ta tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. ‘Adını Feriha Koydum’, ‘Çocuklar Duymasın’, ‘Acı Hayat’, ‘Adanalı’, ‘Yarım Elma’ gibi dizilerde oynayan sinema ve tiyatro oyuncusu Anta Toros için Kadıköy Muhsin Ertuğrul Sahnesinde anma töreni düzenlendi. Törene sanat camiasından birçok isim ve Toros’un sevenleri katıldı.Toros’un cenazesi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’ndeki tören sonrası Şişli Ermeni Mezarlığı’na defnedildi.

‘ÇOK SANSLIYIM Kİ İKİ MUHTEŞEM İNSANIN EVLADIYIM’

Törende konuşan Toros’un kızı, İrna Büyüksakayan bir konuşma yaptı. Büyüksayan “Açıkçası hiç hazırlıklı değilim ben onlar kadar becerikli de değilim ama ne şanslıyım ki iki muhteşem insanın evladıyım. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve çok güzel dostluklar bıraktığı için her ikisine de çok teşekkür ediyorum” dedi. Tiyatro oyuncusu Suna Keskin ise, “50 yıllık dostluk 50 yılık arkadaşlık 50 yıllık candaş yoldaş meslektaş herşey. 50 yılımın her anında var olan çok güzel değerli bir dostluk onu buradan göndermek çok zor. Güle güle Anta” dedi. Tiyatro ve dizi oyuncusu Ayşe İnci ise, “Sevgili Anta için herkesin söylediğinden farklı birşey söyleyemeceğim. Tanıdığım günden beri ben ona büyük bir hayranlık duyardım. Yüzü güzel gülüşü güzel gözlerinin içi gülen, çok zarif çok tatlı bir kadındı” ifadelerini kullandı. Tiyatro oyuncusu Ulvi Alacakaptan ise, “İlk günden beri beraberiz. Dostlar Tiyatrosu diye geçti eğitim aldığı yer. Beraber çalıştık 2 sene. Anta aramızda ilk profesyonel olandı.” dedi.

ÜÇ HORAN KİLİSEİ’NDE TÖREN

Anta Toros’un cenazesi, Muhsin Ertuğrul Sahnesinde düzenlenen törenin ardından Üç Horan Kilisesi’ne getirildi. Toros’un ailesi burada taziyeleri kabul etti. Ardından da Anta Toros için cenaze töreni düzenlendi. Törene Toros’un ailesi yakınları ve pek çok sanatçı katıldı.Toros’un cenazesi Şişli Ermeni Mezarlığı’nda 2010 yılında vefat eden eşi Misak Toros’un yanına defnedildi. Dostları ve yakınları mezarına karanfiller bıraktıkları Anta Toros’a veda ederek mezarlıktan ayrıldı.

Kaynak: DHA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.