
Valilik konferans salonunda yapılan “14. Ordu Günleri” değerlendirme ve istişare toplantısına Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Necati Özdemir, ORDEF yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, daha önce Yenikapı etkinlik alanında yapılan “Ordu Günleri”nin bu yıl farklı yerde Atatürk Havaalanı Millet Bahçesi Fuar Alanı’nda yapılacağını söyleyerek, katılımcılara teşekkür etti.
Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Necati Özdemir ise konuşmasında, “İstanbul’da bir milyon Ordulu yaşıyor. İstanbul’suz Ordu olmuyor, Ordu da İstanbul’suz olmuyor. Ordu Tanıtım Günlerini daha coşkuyla, Ordu’dan gelen Belediye Başkanlarımızla, oda başkanlarımızla beraber Valiliğimiz ve Büyükşehrimizle birlikte daha coşkulu geçeceğini ümit ediyorum. Kendimize yakışır bir turizm ve kültür günü yapacağımıza eminim.” dedi.
Toplantıda, Vali Muammer Erol da görüş ve düşüncelerini dile getirdi. Ordu Günleri’ni düzenlenmesinde ve gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Erol, “Bir gayret, bir hareket var. Harekette bereket var. Ordu Günleri, diğer şehirlerin yaptığı günler de olduğu gibi herkesin kendi çerçevesinden baktığında beklediği bereket var. Bereket beklentileri herkesin gayreti ölçüsünde cevap verebiliyor. Hemşerileri bir araya getirme, en masum ticari bir şey olduğu düşünülmeyen bir bereket. Belki en güzeli bu. İstanbul’da Ordulular olarak üçüncü sıradayız. Ordu Günleri başlığı altında yapılan etkinlik, Orduluları bir araya getirme fırsatı sunuyor.” dedi.
Toplantıda, ilçe belediye başkanları ile STK temsilcileri yapılacak olan etkinlikle ilgili görüş, düşünce ve önerilerinde dile getirdi.
Kaynak: Haber Merkezi
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.
