Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

17 yaşındaki çocuğa şiddet uygulayan şahıs tutuklandı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
17 yaşındaki çocuğa şiddet uygulayan şahıs tutuklandı Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Olay, Savur ilçesine bağlı Harmantepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre köyde babasıyla yaşayan 17 yaşındaki çocuk, güvercinlerini çaldığını iddia eden bir kişi tarafından ahıra götürüldü.

Şüphelinin, çocuğun üzerindeki kıyafetleri çıkartarak güvercinlerin yerini söylemesi için darbettiği ve ahıra getirdiği köpeği üzerine salmakla tehdit ettiği ileri sürüldü. Olay anlarına ait görüntüler ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir süre sonra serbest bırakılan çocuk, şüpheliden şikâyetçi oldu. Bunun üzerine Y.K. gözaltına alındı. Ancak çocuğun tehdit nedeniyle şikâyetini geri çektiği iddia edilirken, şüpheli bu gelişmenin ardından serbest bırakıldı.

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Van'da İki Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı
Van’da İki Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

İçeriği Görüntüle

Savur Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yeniden işlem başlatıldı. Savur Adliyesi’nde yapılan işlemlerin ardından tekrar gözaltına alınan Y.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İLKHA


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

17 yaşındaki çocuğa şiddet uygulayan şahıs tutuklandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Yerel haber 17 yaşındaki çocuğa şiddet uygulayan şahıs tutuklandı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir