1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. 19 yaşındaki genç kızın hayatı kâbusa döndü: Bu besinleri yiyemiyor, yağmur bile tehlikeli; Su içebiliyor ama temas edemiyor

19 yaşındaki genç kızın hayatı kâbusa döndü: Bu besinleri yiyemiyor, yağmur bile tehlikeli; Su içebiliyor ama temas edemiyor

featured
0
Paylaş

YAĞMUR BİLE TEHLİKELİ

Chloe, bir keresinde tren beklerken yağmura yakalandığını ve içeri girdiğinde durmadan kaşındığını anlattı. O anı, “Tıpkı bir uyuşturucu bağımlısı gibi görünüyordum” sözleriyle dile getirdi. Bazı zamanlar annesine “Artık buna dayanamıyorum” dediğini de ekledi.

Chloe, altı aylıkken alerji belirtileri göstermeye başladı. Ancak kendisine kısa süre önce “polen gıda sendromu” teşhisi kondu. Bu sendrom, tatlılar, meyveler ve hatta parfümler gibi polen kaynaklı maddelere karşı alerjiyi kapsıyor. En sıra dışı alerjisi ise tıbbi olarak “su kaynaklı ürtiker” olarak bilinen su alerjisi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.