Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

81 İlde 15 Temmuz Operasyonu: 968 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
81 İlde 15 Temmuz Operasyonu: 968 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--
<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Uzmanlardan Kene Uyarısı: Erken Müdahale Hayat Kurtarıyor
Uzmanlardan Kene Uyarısı: Erken Müdahale Hayat Kurtarıyor

İçeriği Görüntüle

İçişleri Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla ortak bir basın açıklaması yayımlandı. 81 ilde FETÖ’ye yönelik geniş çaplı başlatılan operasyonlarda 938 şüpheliye gözaltı kararı verildiği bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünü idrak ederken; vatanımız, bayrağımız, demokrasimiz ve milli irademiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz. Aziz milletimizin destansı direnişiyle bertaraf edilen FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne karşı mücadelemiz, aradan geçen yıllara rağmen aynı kararlılık, dikkat ve hassasiyetle sürdürülmektedir.”

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletimiz, 15 Temmuz’dan bu yana bütün kurumlarıyla büyük bir arınma seferberliği yürütmüş; milletimizin iradesine, devletimizin bekasına ve hukuk düzenimize kasteden bu ihanet şebekesine karşı tavizsiz bir mücadele ortaya koymuştur.” Denilen açıklamanın devamında, “Bu kapsamda; 81 il Cumhuriyet Başsavcılığımızın, 81 il Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlıklarımızla FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün deşifre edilmesine yönelik yürüttüğü müşterek çalışmalar neticesinde, bu sabah 81 ilde 968 şüpheliye yönelik operasyon başlatılmıştır. Operasyon kapsamında en fazla şüphelinin bulunduğu iller Ankara, İzmir ve İstanbul olurken; diğer illerimizde de örgütün güncel yapılanmalarına, mahrem yapılanmasına ve bağlantılı unsurlarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir. Adalet ve İçişleri Bakanlıkları olarak; Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarımız, Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile ilgili tüm kurumlarımızla güçlü bir koordinasyon içerisinde mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Hiçbir terör örgütünün ve hiçbir vesayet odağının aziz milletimizin iradesine, devletimizin bekasına ve hukuk düzenimize kastetmesine izin vermeyeceğiz. 15 Temmuz’un bize yüklediği tarihî sorumluluğun bilinciyle; şehitlerimizin emanetine, gazilerimizin fedakârlığına ve milletimizin istiklal iradesine sahip çıkacağız.” İfadelerine yer verildi.

Muhabir: Cengiz Tontaş


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

81 İlde 15 Temmuz Operasyonu: 968 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

GÜNCEL 81 İlde 15 Temmuz Operasyonu: 968 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir