Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

A Milli Takım’da Meksika mesaisi

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
A Milli Takım’da Meksika mesaisi Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

A Milli Takımı, dün akşam ABD ile oynadığı karşılaşmanın ardından, 11 Haziran Çarşamba günü Meksika ile yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, Pratt & Whitney Stadyumu’nda basına kapalı gerçekleştirilen çalışma, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas ve top kapma çalışması yapan oyuncular, son bölümde yarı sahada taktik oyun oynadı.

ABD – Türkiye maçının ilk 11’inde yer alan futbolcular kamp otelindeki fitness salonunda yenileme idmanı yaptı.

Ay-yıldızlı ekibin bugünkü çalışmasını TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Akçay ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da izledi.

A Milli Takım kafilesi, bugün yerel saatle 17.00’de (TSİ 00.00) hava yoluyla Hartford’dan kamp yapacağı Raleigh kentine geçecek.
Meksika – Türkiye karşılaşması, 11 Haziran Çarşamba günü Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill şehrindeki Kenan Stadyumu’nda oynanacak ve TSİ 04.00’te başlayacak.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

A Milli Takım’da Meksika mesaisi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

SPOR A Milli Takım’da Meksika mesaisi

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir