Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE

Adnan Oktar ve 18 sanığın yargılandığı davada yeni karar: 3 suçtan beraat etti (‘Kedicik’lerden sevgi gösterisi)

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Adnan Oktar ve 18 sanığın yargılandığı davada yeni karar: 3 suçtan beraat etti (‘Kedicik’lerden sevgi gösterisi) Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

Kararını açıklayan heyet, Adnan Oktar, Alev Babuna, Aylin Atmaca, Ayşegül Hüma Babuna, Bora Yıldız, Halil Hilmi Müftüoğlu, İbrahim Tuncer, Mehmet Noyan Orcan, Merve Büyükbayrak, Sinem Hacer Tezyapar, Tarkan Yavaş, Ulviye Didem Ürer, Özkan Deniz, Fatma Ceyda Ertüzün, Murat Yeşiltuna ve Yeliz Aksoy’un “resmi belgede sahtecilik”, “resmi belgeyi bozmak ve yok etmek” ile “kaçakçılık” suçlarından ayrı ayrı beraatine hükmetti.

Sanık Ayşe Osma’nın “görevi kötüye kullanma” suçundan beraatine karar veren heyet, sanık Çağlar Keşkek’in “kaçakçılık” ve “resmi belgede sahteciliğe yardım” suçundan, Uğur Şahin’in ise “kaçakçılık” suçundan beraatine karar verdi.

Heyet, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’nun 17. maddesinin 2. fıkrası gereğince kaçakçılık suçuyla birlikte işlenen sahtecilik suçu dışında, kaçakçılık suçundan açılan davaların başka suçlardan açılan davalarla birlikte görülemeyeceğini dikkate alarak, sanıklar hakkındaki “nitelikli dolandırıcılık” ve “kara para aklama” suçlarının bu dosyadan ayrılmasına hükmetti.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Adnan Oktar ve 18 sanığın yargılandığı davada yeni karar: 3 suçtan beraat etti (‘Kedicik’lerden sevgi gösterisi)
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Foto galeri Adnan Oktar ve 18 sanığın yargılandığı davada yeni karar: 3 suçtan beraat etti (‘Kedicik’lerden sevgi gösterisi)

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir