Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Afyonkarahisar’da engelli bireylere 80 akülü sandalye desteği sağlandı

Afyonkarahisar’da engelli bireylere 80 akülü sandalye desteği sağlandı

Afyonkarahisar'da düzenlenen törende, hayırsever vatandaşın bağışladığı 80 akülü sandalye, engelli bireylere teslim edildi. Olay, birlik ve dayanışma ruhunun önemini gösterdi.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Törende engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak bu önemli desteğin mutluluğu yaşanırken, Afyonkarahisar’daki dayanışma ruhu bir kez daha gözler önüne serildi. Teslim törenine İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kemal Demirkırkan, Belediye Başkan Yardımcısı Eylem Ayar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Belediyesi Engel Hizmetleri Servis Sorumlusu Hakan Erdoğan, “Engelli Hizmetler Birimi olarak, bir senedir Afyonkarahisar’da önemli bir hizmet yürütüyoruz. Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren birimimiz, ilimiz genelindeki engelli vatandaşlarımızın talep, öneri ve şikayetlerini dinleyip çözüm üretmek amacıyla kurulmuştur” dedi.

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Başkan Veysel Topçu’dan Kaymakam Hasan Uğuz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Veysel Topçu’dan Kaymakam Hasan Uğuz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İçeriği Görüntüle

 

İHTİYAÇLARINI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

Sahaya çıkarak engelli kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz diyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti; “İhtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Şu ana kadar toplamda 3.828 engelli vatandaşımıza ulaştık ve bunlardan 680’ini evlerinde ziyaret ettik. Bugün burada, ihtiyaç sahibi kıymetli kardeşlerimize akülü araçlarını teslim etmek üzere bir araya geldik. Hayırsever bir vatandaşımız tarafından bağışlanan akülü araçlar, tarafımıza ulaştırıldı. Bugüne kadar akülü araç ihtiyacının giderilmesi, bakım-onarım işlemleri ve vatandaşlarımıza ulaşılması konusunda büyük bir özveriyle çalışan Engelli Hizmetler Birimi personelimize, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte, engelsiz bir Afyonkarahisar ve engelsiz bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımızın liderliğinde, tüm engelleri birlikte aşacağımıza yürekten inanıyorum. Araçlarını teslim alacak kardeşlerimize hayırlı, uğurlu olsun diyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM

Törende söz alan Belediye Başkan Vekili Mehmet Kemal Demirkırkan; “Burada, hayırsever bir vatandaşımızın desteğiyle belediyemize kazandırılan ve her biri bir hayatı kolaylaştıracak olan 80 adet akülü sandalyeyi siz değerli kardeşlerimize ulaştırmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu anlamlı katkısıyla bizlere güç veren hayırseverimize yürekten teşekkür ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki, sizlere uzanan her yardım eli, bizim de elimizdir. Afyonkarahisar olarak biz, bu şehirde paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikte yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Hep birlikte daha güçlü, hep birlikte daha engelsiz bir şehir için adım atıyoruz. Bu anlayışla, “Engelleri Birlikte Aşalım” diyor; sadece bugünle sınırlı kalmayacak, yeni projelerimizle, ihtiyaç odaklı hizmetlerimizle sizlerin yanında olmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

ERİŞİLEBİLİR BİR ŞEHİR, ADİL BİR GELECEK DEMEKTİR

Demirkırkan, “Çünkü biz biliyoruz ki, engelleri kaldırmak sadece bir görev değil; aynı zamanda bir vicdan borcudur” diyerek sözlerine şöyle devam etti; “Erişilebilir bir şehir, adil bir gelecek demektir. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli kardeşlerime ve onların kıymetli ailelerine sevgiyle sarılıyor, bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte, engellerin değil umutların konuşulduğu bir Afyonkarahisar için yürümeye, üretmeye ve paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Tören, yapılan duanın ardından protokol üyelerinin engelli bireylere akülü sandalyelerini teslim etmesiyle sona erdi.

Muhabir: İbrahim ARTIÇ

Afyonkarahisar’da engelli bireylere 80 akülü sandalye desteği sağlandı
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir