• İmsak 06:45
  • Güneş 08:17
  • Öğle 13:06
  • İkindi 15:24
  • Akşam 17:45
  • Yatsı 19:11
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 - İstanbul
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Afyonkarahisar’da Bölgesel Şifa Merkezi 4 Yaşında

Afyonkarahisar’da Bölgesel Şifa Merkezi 4 Yaşında

featured
0
Paylaş

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Diyabetik Ayak ve Yara Bakım Servisi Dört Yıldır Bölgeye Şifa Oluyor

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bünyesinde 2021 yılında hizmete açılan Diyabetik Ayak ve Yara Bakım Servisi, başta Afyonkarahisar olmak üzere çevre illerden gelen hastalara dört yıldır nitelikli ve bütüncül sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

20 yatak kapasitesiyle hizmet veren servis, Sağlık Bakanlığı tarafından sertifikalandırılmış Türkiye genelindeki 12 merkezden biri olma özelliğini taşıyor. Bu yönüyle Diyabetik Ayak ve Yara Bakım Servisi, alanında yetkin sağlık kadrosu ve güçlü altyapısıyla bölgesel ölçekte önemli bir referans merkezi konumunda bulunuyor.

<!–

Gözden kaçırmayın

–>

Yılmazaslan ve ekibinden AGC’ye Ziyaret
Yılmazaslan ve ekibinden AGC’ye Ziyaret

İçeriği Görüntüle

Kurulduğu günden bu yana serviste 4 bin 500 poliklinik hastasına sağlık hizmeti sunulurken, 1.100 hasta yatarak tedavi edildi. Aynı süreçte toplam 850 ameliyat başarıyla gerçekleştirildi. Alanında deneyimli hekimler ve sağlık çalışanlarından oluşan ekip, hastaların tedavi süreçlerini multidisipliner bir yaklaşımla yürütüyor.

Diyabetik Ayak ve Yara Bakım Servisi; yoğun bakım, evde sağlık hizmetleri ve ilgili kliniklerle entegre şekilde çalışarak hastalara kesintisiz ve kapsamlı bir tedavi süreci sağlıyor. Bu bütüncül yaklaşım sayesinde özellikle kronik yara ve diyabetik ayak hastalarında başarılı sonuçlar elde ediliyor.

Servisin kuruluşunun dördüncü yıl dönümü dolayısıyla hastanede bir program düzenlendi. Servis sorumlu hekimi Opr. Dr. Hilmi Uyar tarafından, servisin kuruluşu ve çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi. Programda konuşan Başhekim Opr. Dr. Osman Acar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi olarak hedeflerinin öncelikle Afyonkarahisar’ın, ardından bölgenin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak olduğu belirtilirken; hasta odaklı, bilimsel ve sürdürülebilir sağlık hizmetlerinin en üst düzeyde sunulması için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti. Programa katılan Kamu Hastaneleri Başkanı Opr. Dr. Mehmet Duran da kurulduğu günden beri hastaların yüzünü güldüren servis personeline teşekkür edip bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diledi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.