Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. AK Parti ve MHP’den ‘Şehzadeler’ kararı

AK Parti ve MHP’den ‘Şehzadeler’ kararı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatının ardından AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, oluşan süreçte AK Parti’nin aday çıkarmayacağını açıkladı. Turgut, kararın Manisa’nın birlik ve beraberliği ile toplumsal vicdanı önceleyen bir duruş olduğunu belirtti. MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner de belediye meclisindeki başkanlık seçiminde AK Parti ile birlikte aday çıkarmayacaklarını ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayına destek vereceklerini duyurdu.

Abone ol  Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, genç yaşta hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay‘ın vefatıyla derin bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, merhum başkana Allah’tan rahmet, ailesine, Manisalılara ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne başsağlığı diledi.

AK Parti olarak siyasette etik duruş ve insani sorumluluk anlayışını önemsediklerini belirten Turgut, daha önce Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatı sonrası yapılan seçim sürecinde aday çıkarmama yönünde aldıkları kararını hatırlattı.

<

p class=” mb-1″>Turgut, şunları kaydetti:

“Aynı hassasiyet, aynı vicdani yaklaşım ve aynı siyasi etik anlayışıyla Şehzadeler Belediye Başkanımızın vefatı sonrası oluşan süreçte de AK Parti olarak aday çıkarmama kararı almış bulunuyoruz. Bu kararımız, siyasi rekabetten öte Manisa’nın birlik ve beraberliğini, toplumsal vicdanı ve ortak değerlerimizi önceleyen bir duruşun ifadesidir.”

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner de yazılı açıklamasında, cuma günü belediye meclisinde yapılacak başkanlık seçiminde, aday çıkarmayacaklarını ve Cumhuriyet Halk Partisinin çıkaracağı adaya destek vereceklerini bildirdi.

Tosuner, MHP olarak devlet ciddiyeti, demokrasiye saygı ve Gülşah Durbay’ın hatırasına hürmeten hareket edeceklerini ifade ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkaracağı adaya, meclis üyelerimiz destek verecektir. Bu karar, herhangi bir siyasi pazarlığın değil, millet iradesine, yerel yönetim istikrarına duyulan sorumluluğun sonucudur.” ifadelerini kullandı.

AK Parti ve MHP’den ‘Şehzadeler’ kararı
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir