Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tarafından düzenlenen “Kulüp ve Topluluklarımız Öğrencilerimizle Buluşuyor” etkinliğinde, üniversite bünyesindeki öğrenci kulüp ve toplulukları tanıtıldı. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, AKÜ Genel Sekreteri Hasan Düzgün, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Barış Manço Şölen Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, kulüp ve topluluklar açtıkları stantlarla öğrencilere faaliyetlerini tanıttı. Bolvadin Kırkgöz Kampüsü’nde de eş zamanlı olarak düzenlenen stantlarda öğrenciler bilgilendirildi.

Etkinlik sırasında, Filistin’e destek amacıyla Küresel Sumud Filosu’nda yer alan bir aktivistle canlı bağlantı kuruldu. Aktivist, Gazze’ye yapılan yolculuk ve filoya yönelik müdahale girişimleri hakkında bilgi verdi.
Gözden kaçırmayın
İçeriği Görüntüle

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, katılımcılara hayırlı yolculuklar dileyerek, insanlık ve vicdan temelli bir dayanışma mesajı verdi. Etkinlik, öğrencilere etli pilav ve aşure ikram edilmesi ve stantların gezilmesi ile sona erdi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.


