Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Yerel haber
  3. Altınordu Belediyesi 298 Personelle Bayrama Hazır

Altınordu Belediyesi 298 Personelle Bayrama Hazır

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Bayram tatili süresince artan nüfus yoğunluğumuzu da göz önünde bulundurarak halkımızın huzur ve mutluluğu için tüm tedbirlilerimizi aldık. Herkese sevdikleriyle güzel bir bayram diliyorum” dedi.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kurban Bayramı öncesinde belediyenin bayram tedbirlerini kamuoyuyla paylaştı. Temizlik İşleri, Fen İşleri, Kırsal Hizmetler, Zabıta ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı toplam 298 personelin bayram süresince sahada görev yapacağını belirten Ulaş Tepe, özellikle kurban kesim alanlarında temizlik ve hijyenin titizlikle sağlanacağını, ekiplerin vardiyalı sistemle çalışarak 7/24 hizmet vereceğini vurguladı. Tepe, “Her zaman olduğu gibi bu bayramda da halkımızın yanındayız. Altınordu’da kimsenin kendini yalnız hissetmesine izin vermeyeceğiz. Bayram süresince belediyemize her zaman ulaşabilirsiniz” dedi.

Altınordu 2-1

Kurban kesimi için önlemler alındı

Başkan Tepe, Eskipazar Kurban Kesim Alanı’nda da tüm tedbirlerin alındığını ifade ederek, “Zabıta ekiplerimizce kurban kesim alanının etrafı bariyerlerle çevrilerek, dışarıdan evcil veya sokak hayvanlarının girmemesi için tedbirlerimizi aldık. Ayrıca, kesim alanında trafik yoğunluğu olmaması bir takım düzenlemeler yapıldı. Ekiplerimiz, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve besicilerin bilinçli hareket edebilmesi için çeşitli bilgilendirme çalışmaları yürütüyor. Özellikle sahte para konusunda vatandaşlar uyarılıyor. Kesim alanının temizliği titiz bir şekilde yapıldı. Kesilen kurbanlıklar için de standartlara uygun kuyu kazıldı. Tüm hemşehrilerimin hijyen konusuna hassasiyet göstermelerini bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum” diye konuştu.

Vatandaşlara hız yapmayın çağrısı

Başkan Tepe, Kurban Bayramı tatilinde şehir dışına çıkacak ve kente gelecek vatandaşlara da çağrıda bulunarak trafik güvenliği konusunda dikkatli olunması gerektiğini uyarısında bulundu.

Altınordu 3

Kaynak: Haber Merkezi

Altınordu Belediyesi 298 Personelle Bayrama Hazır
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir