1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. Amazon Prime Day'de Üyelerine Ücretsiz Altı PC Oyunu Sunuyor

Amazon Prime Day'de Üyelerine Ücretsiz Altı PC Oyunu Sunuyor

Amazon, 8-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Prime Day için Prime üyelerine altı PC oyununu ücretsiz sunuyor.

featured
0
Paylaş

Amazon, 8-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan Prime Day kampanyası kapsamında Prime üyelerine yönelik altı PC oyununu ücretsiz olarak sunmaya başladı.

Prime üyeleri, Saints Row IV: Re-Elected, STAR WARS™: Rebellion, Saints Row 2, TOEM, Dungeon of the ENDLESS™ Definitive Edition ve Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft oyunlarını ücretsiz olarak edinebilecek.

Amazon, Prime Day kampanyasının 8-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını duyurdu. Prime Gaming üyeleri, Prime Day öncesi ve Prime Day süresince çeşitli oyun fırsatlarından yararlanabilecek.

Haziran ayında Prime Gaming ile üyeler, yukarıda belirtilen altı oyunun yanı sıra Mordheim: City of the Damned, The Abandoned Planet, Station to Station ve Death Squared gibi diğer ücretsiz oyunlara da ulaşabiliyor. Ayrıca, 19 Haziran’da Dark Envoy ve FATE: Undiscovered Realms, 26 Haziran’da ise Thief: Deadly Shadows, Jupiter Hell ve Gallery of Things: Reveries oyunları da erişime açılacak.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.