1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Apple’da yapay zeka krizi: Yeni Siri ertelendi

Apple’da yapay zeka krizi: Yeni Siri ertelendi

featured
0
Paylaş

, yeni bir krizi ile gündeme geldi.

Şirketten yapılan açıklamada, Siri’nin kullanıcı bilgilerini anlayarak uygulamalar arasında hareket edebilme özelliğinin öngörülenden daha karmaşık olduğu belirtildi.

Bloomberg’in şubat ayında yayınladığı bir haberde, mühendislerin söz konusu güncellemeleri zamanında tamamlayamadığı ve özelliklerin en az mayıs ayına kadar erteleneceği aktarılmıştı.

Geliştirme sürecindeki teknik aksaklıklar ve çözülemeyen hatalar nedeniyle özelliklerin 2025 yerine 2026’ya kadar ertelenebileceği belirtilmişti.

Apple, daha önce yeni Siri’nin 2025 yılında kullanıma sunulacağını açıklamıştı. Ancak son gelen duyuru, kullanıcıların daha uzun süre beklemesi anlamına gelecek.

Şirket, Apple Intelligence girişimi kapsamında yapay zeka destekli Siri üzerinde bir süredir çalışıyordu.

Söz konusu gelişme, Apple’ın yapay zeka yarışında geride kaldığına yönelik tartışmaları yeniden gündeme getirdi.

Apple, iPhone 16 lansamında cihazın Apple Intelligence için sıfırdan tasarlandığını iddia etmiş ve yeni Siri’yi reklamlarında kullanmıştı.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.