METEOROLOJİ’DEN SAMSUN’A KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Samsun’un doğusu başta olmak üzere Ordu, Giresun, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.->

Samsun’da gölde hipotermi paniği!
İçeriği Görüntüle
TEDBİR ÇAĞRISI
Yetkililer, özellikle doğu ilçelerinde etkili olacak yağışların gün içerisinde aniden bastırabileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
RÜZGAR DA KUVVETLİ ESECEK
Ayrıca, rüzgarın zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise batı illerinde mevsim normallerinin üzerine çıkarken, doğu kesimlerde 2-4 derece altında seyredecek. Meteoroloji’den gelen uyarılar doğrultusunda Samsun ve çevresinde yaşayanların hava koşullarına karşı hazırlıklı olmaları ve gelişmeleri yakından takip etmeleri öneriliyor.
Muhabir: DOĞUŞ İLHAN
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




