
Malatya’da etkili olan kar yağışı, en çok çocukların yüzünü güldürdü. Uzun bir aradan sonra kenti beyaza bürüyen kar, yarıyıl tatilini fırsata çeviren çocuklar için adeta eğlenceye dönüştü. Özellikle son yıllarda bu denli yoğun kar yağışının görülmediği kentte, beyaz örtü sokakları oyun alanına çevirdi.
ARGUVAN’DA RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Arguvan ilçesinde kameralara yansıyan görüntüler ise karın sadece insanlar için değil, hayvanlar için de bir oyun aracı olduğunu kanıtladı. Karın tadını doyasıya çıkaran çocuklar, sokaklarda kartopu oynayıp karda yuvarlanarak eğlenirken, bu neşeye sevimli bir misafir de ortak oldu.
NEŞELİ OYUNA PATİLİ DOST EŞLİK ETTİ
Çocukların kar keyfine bir köpeğin de katılması ortaya gülümseten manzaralar çıkardı. Karda koşturan, yuvarlanan ve çocuklarla birlikte oyun oynayan sevimli köpek, adeta bir çocuk gibi eğlendi. Soğuk havaya aldırış etmeden saatlerce oyun oynayan grubun neşesi, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti.
TATİLİN TADINI KAR ÇIKARDI
Yarıyıl tatilinin de etkisiyle sokakları dolduran çocuklar, kışın tüm zorluklarına rağmen karın kendileri için hâlâ en büyük mutluluk kaynaklarından biri olduğunu gösterdi. Vatandaşlar, çocukların bu masum ve içten sevinçlerinin kışın zorlu şartlarında dahi çevreye pozitif bir enerji yaydığını ifade etti.
KAYNAK: MHA
En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.




