Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. Artık Android kullananlar da mesajlarını düzenleyip silebilecek

Artık Android kullananlar da mesajlarını düzenleyip silebilecek

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazen gönderdiğimiz mesajları aslında göndermememiz gerektiğini veya çok önemli ve anlamı ciddi şekilde değiştirebilen bir yazım hatası yaptığımızı gönder tuşuna bastığımız anda fark ederiz. Çoğunlukla bu tür hatalar büyük bir sorun olmasa da, bazen çok ciddi sorunlar yaratabilir.

Android ve Apple cihazlarını birbirine bağlayan mesajlaşma protokolü RCS sayesinde, iOS kullanıcılarının kendi aralarında bir süredir sahip olduğu şekilde, bir kısa mesajı sadece kendiniz için değil, herkes için düzenleyebilme veya silebilme yeteneği yakında Android tarafına da gelecek gibi gözüküyor. 9to5Google’ın bildirdiğine göre, Android platformunun varsayılan mesajlaşma uygulaması Google Mesajlar, bu özellik için destek vermeye hazırlanıyor.

9to5Google, Google Mesajlar için bazı beta kodlarını incelerken, geçen yaz GSMA tarafından küresel endüstriyi hızlandırmaya yardımcı olmak için tanıtılan Evrensel Profil 2.7 ile uyumluluktan bahsedildiğini buldu. Bazı satırlar, “Benim için sil” ve “Herkes için sil” gibi şu anda mevcut olmayan mesajlaşma seçeneklerine atıfta bulunuyordu. Ayrıca Sürüm 2.7, yanıtların ve tepkilerin de platformlar arasında daha sorunsuz çalışmasını sağlıyor.

Artık Android kullananlar da mesajlarını düzenleyip silebilecek
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir