Namaz vakitleri —
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Aydan Şener’in Dadı pişmanlığı: Keşke kabul etseydim

Aydan Şener’in Dadı pişmanlığı: Keşke kabul etseydim

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalıkuşu romanının 1986’daki dizi uyarlamasında hayat verdiği Feride rolüyle şöhreti yakalayan ve yıllar boyu birçok projede rol alan Aydan Şener, Sibel Arna’nın YouTube programına konuk oldu.

Bilinmeyenlerini anlatan Şener, mesleki anlamda hayattaki en büyük pişmanlığını açıkladı.

Aydan Şener'in Dadı pişmanlığı: Keşke kabul etseydim - 1

YILLAR SONRA “DADI” İTİRAFI

61 yaşındaki oyuncu, bir döneme damga vuran ‘Dadı’ dizisinde “Melek” rolünün ilk kendisine teklif edildiğini; ancak ses tellerinde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı kabul edemediğini söyledi.

“SESLİ ÇEKİLECEĞİ İÇİN CESARET EDEMEMİŞTİM”

Aydan Şener, konuyla ilgili “En büyük pişmanlığım odur. Keşke kabul etseydim dediğim bir iştir. Gülben çok başarılı oldu. O ara benim bir rahatsızlığım vardı ses tellerimle ilgili. Sesli çekimler de yapılmıyordu pek. O dönem ilk işlerdendir sesli çekilen belki de. O yüzden bir cesaret edememiştim. Her şey kısmet” ifadelerini kullandı.

Aydan Şener'in Dadı pişmanlığı: Keşke kabul etseydim - 2 Dadı dizisi

“The Nanny” dizisinden uyarlanan, 2001-2002 yılları arasında ekranlara gelen Dadı dizisinde; Melek karakterine Gülben Ergen hayat vermişti.

Başroldeki Ergen, projede; Kenan Işık, Haldun Dormen, Seray Sever ve Sinem Kobal gibi isimlerle oynamıştı.

Aydan Şener’in Dadı pişmanlığı: Keşke kabul etseydim
0

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

En son tv ile Sohbet Et

En son tv ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir