1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. DEM Parti heyetinin Adalet Bakanı Tunç ile görüşmesi ertelendi

DEM Parti heyetinin Adalet Bakanı Tunç ile görüşmesi ertelendi

DEM Parti heyetinin, TBMM Başkan Vekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar'ın, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bugüne planlanan görüşmesi yoğunluk nedeniyle ertelendi.

featured
0
Paylaş

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2025 11:21

DEM Parti heyetinin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bugün gerçekleştireceği görüşme program yoğunluğu nedeniyle ertelendi.

DEM Parti heyetinde yer alan TBMM Başkan Vekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar’ın, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bugün yapacağı görüşme ertelendi.

Partiden yapılan açıklamada görüşmenin yoğunluk nedeniyle ertelendiği, görüşme tarihi ve saati netleştiğinde bilgilendirme yapılacağı belirtildi.


En Son Tv sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

En Son Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.